luni, 17 iunie 2019

ADUNARE GENERALA A FILIALEl SCMD RM. VALCEA MIERCURI 19.06.2019 ora11

Miercuri, 19.06.2019, ora 11:00, la Caminul de garnizoana (sala sedinte parter)   se desfasoara ADUNAREA GENERALA a membrilor SCMD .

 

Ordinea de zi: Legea pensiilor militare de stat, informarea generala  sindicala, juridica, financiara,  consultanta juridica,  discutii.

 

Participa Col DOGARU MIRCEA, col.just.CALOIANU MONICA care vor raspunde la intrebari, vor face informari, precizari si instruiri.
 De asemenea sunt invitati Presedintii filialelor SCMD Olt,Dolj,Gorj,Mehedinti si Arges

2 comentarii:

  1. va rugam sa intrebati dece nu se are in vedere majorarea pensiilor militare mici adica sub nivekluk sakzriului mminim pe economie , la civili se face acest lucru ,samt in civilie cetateni care nu au lucrat niciodata si li se da 600 -700 . iar in armata cu o vechime la care se adiga si grupa speciala abia daca a ajuns la 1000 r si dupa ce nu au mai platit impozit si dupa 2 amarate de indexari cu inflafia au ajuns lA 1200 , DECI CE SE FACE PENTRU EI , MAI ALES CA PENSIONATI PE LEGEA 223, NU LI SA APLICAT LEGEA ASA CUM a FOST PROMULGATA , ce MASURI SE IAU ACESTIA RAMAN MAI RAU CA CEI CARE NU AU O ZI DE MUNCA IN CIVIL? MAI MULY DECE NU SE DISCUTA CA CELOR CARE AU VENIT IN ARMATA INAINTE DE 1989 PRIN TRANFER IN INTERESUL SERVICIULUI SA LI SE CONSIDERE VECHIME IN MUNCA SI SA LI SE ADUGE LA VECHIME NU LA CALCUL VALORII PENSIEI CA SA NU LI SE MAI TAE LA CAKCULUL VECHIMI CE SE FACE ACI ?DECE SA ASTEPTE 65 DE ANI LA CIVILIE NU E CORECT ASA ERAU LEGIKE ATUNCI SA SE DISCUTE CU PRECADERE SI SA LI SE REFACA DECIZIILE DE PENSIE LUNDU-SE IN CALCUL INTREGA VECHIME INAINTE DE 1989 PANA LA IESIREA DIN SISTEMUL MILITAR

    RăspundețiȘtergere
  2. REVIN CU PROBLEMA RIDICATA MAI SUS , DACA SE AVEA IN VEDERE LUAREA IN CALCUL A INTREGII APERIOADE MUNCITE INAINTE DE INTRAREA IN ARMATA PERSOANA PENSIONATA IN 2016 PUTEAsa i se calculeze pensia pe legea 263 si ASA
    AVEA O ALTA PENSIE , DECI VA RUGAM SA SE DISCUTE DESPRE PENSIILE MICI

    RăspundețiȘtergere