miercuri, 14 martie 2018

APEL CATRE MEMBRII SCMD DIN BUCURESTI , ILFOV SI JUDETELE LIMITROFE ONG-URILR REZERVISTILOR SI ALIATII DIN CNSC





                                                                                                      

Joi, 22 martie 2018, prima manifestatie a politistilor, in Piata Revolutiei

Doamnelor si domnilor,
Luata in iunie 2017, la Timisoara, decizia comunistilor/globalistilor, de distrugere a sindicatelor si ONG-urilor antisorosiste, s-a concretizat, in ceea ce priveste CNSC-ul, prin atacarea imediata a presedintelui Asociatiei Profesioniste a Procurorilor din Romania, aliatul nostru, prin tentative, inca in derulare, de pensionare fortata a doamnei Denisa Popovici, presedinte a USS-CFR si vicepresedinte a Aliantei Nationale Feroviare (miza fiind acapararea de catre mafia imobiliara a terenurilor spitalelor CFR) si atacul brutal la care a fost supus domnul Corneliu Riegler, presedintele Sindicatului Tinerilor Profesori, participant, inca din 2012, la toate manifestatiile organizate de SCMD/CNSC. In ce ne priveste, suntem supusi de luni de zile agresiunii paranoice pe toate blogurile a adeptilor “LOV”, pentru ca am indraznit sa o dam in judecata.
In acest context, nu este de mirare ca decizia de a actiona unit, sub lozinca               “MITING - MONLIT”  a tuturor sindicatelor din MAI, a inspaimantat! Dracul si-a bagat coada si, sub un fals pretext (impartirea cheltuielilor), dihonia a fost bagata profesionist intre liderii sindicali ai politistilor. Cu atat mai mult trebuie sa-i sprijinim, pentru a umple golurile lasate de eventualele retrageri!
Noul lor program este: manifestatii in Piata Revolutiei, in zilele de 22-23 martie si 26-30 martie a.c., intre orele 10.00 – 13.00 si marele miting din ziua de 24 martie a.c., intre orele 09.00 – 12.00, tot in Piata Revolutiei, urmat de un mars spre Piata Victoriei, intre orele 12.00 – 13.00 si finalizat cu protest (orele 13.00 – 14.00, in fata Guvernului).
Asadar, prima manifestatie este joi, 22 martie a.c., in fata ministerelor Muncii si Internelor. Indeosebi pentru aceasta si pentru actiunea din 24 martie a.c., facem apel la toti cei citati in titlu sa participle, alaturi de politisti, ale caror revendicari vizeaza legislatia haotica privind salarizarea si pensiile.
Rugam asociatiile si aliatii din CNSC sa transmita Secretariatului General al SCMD lista obiectivelor care va fi introdusa in mapa ce va fi remisa guvernului din partea CNSC.
Avem, pana in prezent, lista revendicarilor organizatiilor partenere ale revolutionarilor si lista obiectivelor SCMD, pe care o prezentam alaturat ca model.
OBIECTIVELE IMMEDIATE ALE SCMD
-         Anularea experimentului transferurilor de contributii de la patronate la salariati, care loveste, in egala masura, patronii si salariatii si nu se justifica decat in scopul propagandistic al anuntarii unor „mariri” salariale, care sunt, in fapt, scaderi pentru majoritatea „beneficiarilor”. Un demers pe care-l facem in interesul copiilor si nepotilor, surorilor si fratilor nostri, fie ca sunt patroni ori salariati, civili sau militari!
-         Abrogarea Art.40 din OUG 57/2015 si a OUG 59/2017, procedural neconstitutionale si, in egala masura, discriminatorii pentru toti rezervistii;
-         Abrogarea OUG 90/2017 care prelungeste suspendarea platii ajutoarelor salariale si pentru civili si pentru militari in baza unei legi abrogate;
-         Abrogarea OUG 95/2014, in egala masura discriminatorie pentru militari, politisti cat si pentru adevaratii revolutionari, adica pentru cei fara al caror sacrificiu, ministrii si politicienii de astazi ar fi ramas niste neica nimeni, iar marii afaceristi autohtoni, niste bisnitari de duzina;
-         Publicarea imediata a proiectului noii Legi a pensiilor (daca exista) si incetarea campaniei propagandistice pe aceasta tema, pe care ministrul Muncii o duce de un an de zile, in baza unui text de lege invocat dar nevazut;
-         Punerea in discutie, in Camera Deputatilor, in regim de urgenta, a Proiectului Legii Sindicatelor, proiect in conformitate cu legislatia europeana, inaintat de CNSC, prin parlamentari ALDE si PSD, in anul 2015;
-         Reacordarea, cu incepere de la 1 ianuarie 2018, a indexarii pensiilor cu rata inflatiei, care, la rezervisti, a fost anulata prin OUG 59/2017 (prin introducerea sintagmei „indicator definitiv”), iar la pensionarii civili, prin asa-zisa topire in cadrul „punctului de pensie”, care se va produce de la 1 iulie a.c.
Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU





======================================================================================



SI DECIZIILE DE ACTUALIZARE TREBUIE CONTESTATE
-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. -
Doamnelor si domnilor,
Au inceput sa vina asa-zisele decizii de actualizare. Acestea va arata ce pensie ati fi avut daca, in locul indexarii cu 5,25% din ianuarie 2017, vi s-ar fi aplicat cresterea cu 15% din iunie 2017. Suma calculata porneste de la cuantumul din decembrie 2016. Si, evident este mai mica decat ceea ce aveti in plata.
Legea nr. 223/2015 prevedea ca, in anul in care se produce si indexarea cu rata inflatiei si cresterea salariala la activi, ni se aplica ori una ori alta, adica cea mai favorabila dintre ele. In cazul in care cresterea salariala ar fi fost foarte mare am fi primit indexarea in ianuarie, plus diferenta pana la cuantumul cresterii, atunci cand aceasta s-ar fi produs. Dar nu a fost cazul, cresterea cu 15% a soldei de functie fiind mult mai mica decat indexarea cu 5,25% a intregului venit.
In mod normal, Casele sectoriale de pensii ar fi trebuit sa trimita o instiintare doar rezervistilor care au solicitat in scris cu specificarea: „Daca ati fi avut un plus la cresterea cu 15% a soldei de functie, acesta vi s-ar fi acordat conform legii, automat, inca din iulie 2017. Dar n-a fost cazul!”.
De ce ne-au prostit sa facem, in mod absurd, cereri de actualizare sau recalculare, desi era inutil? Ca sa poata emite acum, asa-zise decizii de actualizare, care bat in cuie cuantumul pensiei, obtinut prin OUG nr. 57/2015, de doua ori: odata prin adaugirea indexarii la cuantumul din decembrie 2016 si a doua oara prin adaugarea la acelasi cuantum din decembrie 2016, a zisei cresteri cu 15% a soldei de functie (fara indexare).
Deci, deciziile de actualizare trebuie contestate pentru ca ele reconfirma in fapt, recalcularea pe OUG nr. 57/2015, pe care am contestat-o deja.
Departamentul juridic al S.C.M.D. a elaborat modelul de contestatie, pe care membrii de sindicat il vor putea lua de la presedintii de filiale.
Honor et patria! Vae victis!
     Presedintele S.C.M.D.

             Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu