duminică, 20 februarie 2011

PRECIZARI REFERITOARE LA MODUL DE ACTIUNE (Continuare)


  • Plicul de la Pasul 1b) este la filială. Nu s-a predat la avocat. De săptămână care urmeaza va începe livrarea către avocati a plicurilor cu documentele de ANULARE a deciziilor noi de recalculare a pensiilor şi pentru Pasul 1 b), cu conditia ca  un membru al sindicatului, s-a primeasca prima hotărâre a comisiei de contestaţii la contestaţia trimisă casei de pensii. Aceste acţiuni se depun la tribunal, cu hotărâri ale comisiei de contestaţii.
ATENŢIE !, la cele două momente:
  1. la primirea răspunsului la contestaţia trimisă comisiei de contestaţii sau
  2. la expirarea termenului de 45 de zile în care trebuie să primiti răspuns la contestaţie.
  • Prezentaţi-vă la filială, unde semnati în tabelul nominal destinat acestei acţiuni şi veţi semna cele două împuterniciri al cărui model este prezentat în Comunicatul nr.4 al Departamentului Juridic al SCMD. Dacă timpul vă permite prezentaţi-vă la filială, cu împuternicirea semnată, în două exemplare, pînă la consumarea unuia din cele două momente descrise mai sus;
  • Conducerea filialei 1 Rm.Valcea respectă în totalitate opţiunile membrilor de sindicat privind asistarea şi reprezentarea în instanţă, respectiv: prin avocaţi proprii sau prin avocatul SCMD.
Rugam colegii care s-au înscris ca membrii, dar nu au depus documente pt. Pasul 1a)si nici pt. Pasul 1b),sau numai pt.Pasul 1b) sa se prezinte URGENT cu documentele conform Ghidului de proceduri afisat pe pagina Filialei Valcea,sau pe a SCMD.






COMUNICAT JURIDIC NR.4 /17/02/2011

În atenția tuturor secretariatelor filialelor SCMD aflate sub asistența și reprezentarea juridică a avocatului Costel Gîlcă
(1) Vă comunicăm modelul de împuternicire pe care fiecare membru de sindicat, în două exemplare, trebuie să-l completeze la introducerea acţiunilor în instanță.
(2) Aceste împuterniciri NU SE DEPUN la actualele acțiuni de anulare a deciziilor de recalculare a pensiilor, respectiv pentru Pasul 1a).
(3) O împuternicire se introduce în plicul cu documentele de la Pasul 1b), pentru acţiunile viitoare de anulare a deciziilor de recalculare a pensiilor.
(4) A DOUA împuternicire se va introduce în plicul cu documentele pentru acţiunile ce se vor formula împotriva deciziilor de revizuire a pensiilor, care vor fi emise în temeiul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.1 / 2011.




NOTA fiecare rezervist trebuie să se prezinte la filiala Valcea şi să solicite o împuternicire în 2 exemplare pe care va trebui sa le semneze, după modelul menţionat. Un exemplar se va ataşa la setul de documente pt. Pasul 1b deja existent la secretariat (contestarea deciziilor de pensie emise în ianuarie), un al 2-lea exemplar al împuternicirii se va ataşa - doar în urma primirii deciziilor de pensii revizuite - unui nou set de documente necesare pt. acţiuni în instanţă (ulterior urmeaza precizari)                                                      Lt.col ® Opri STOICA- -0736601049

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu